Prosba o pomoc

Prosba o pomoc
22.11.2021 Dan Burian
In Aktuality
hladová kočka

Bohužel se znovu setkáváme s nedostatkem financí. Přes léto jsme měli nespočet příjmů, zejména koťat, se kterými jsme strávili převážnou dobu na veterinách. Upřímně jsme doufali, že s nacházející zimou ubyde příjmů a my se tak dostaneme k jisté finanční rezervě. Nestalo se tak. Příjmů je snad více než v létě, na odchyty už dokonce jezdíme do jiných krajů a neustálé veterinární výlohy jen rostou.

Abychom však nemluvili jen v obecné rovině chceme vám vypsat jak vysoké částky dlužíme:

  • 12 tisíc korun za nájem
  • 50 tisíc korun veterinární ordinace Mia
  • 20 tisíc korun veterinární ordinace Galen
  • 8 tisíc korun veterinární ordinace v Letovicích
  • 24 tisíc korun veterinární ordinace Hladík

Takže naše celková dlužná částka činí 114 tisíc korun. K tomu všemu musíme naše svěřence něčím krmit a měnit stelivo. Není to pro nás jednoduchá situace. Momentálně čítáme kolem 90 koček plus další v dočasných péčích.

Troufáme si Vás všechny požádat o pomoc, protože když jsme podobnou situaci řešili naposledy, tak jen díky Vám se vybrala ohromná částka peněz. Jen díky Vám jsme mohli splatit naše dlužné částky a zajistit si finanční rezervu. A proto vás přátelé znovu prosíme, pomozte nám. Každá koruna se počítá a nám zcela jistě pomůže. ❤️

Finační pomoc

Číslo transparentního účtu: 2600555690/2010
qr kód pro platbu - Čiminka

Materiální pomoc

Pokud je Vám bližší koupit potřebné věci rovnou kočičkám a dovést je k nám do útulku, potřebné informace naleznete na stránce Materiální pomoc.