Stella
2.9.2020 Daniela Řeháková

Jméno: Stella

Pohlaví: kočka

Příběh Stelly

Šmudlík a Stellinka jsou super dvojka. Tyhle rozkošné sourozence jsme odchytili společně s jejich maminkou Lili u kostela ve Slatině, kde je zřejmě někdo vyhodil. Kočičky tam nějakou dobu sami živořily, než se dostaly k nám. Nyní jsou však všechny v jedné z našich dočasných péčí a čekají na nové domovy. ??
Šmudlík i Stellinka byli zpočátku plašší a držili se u svojí kočičí mámy. ? V noci se ale často potajmu rádi schoulili ke spánku v posteli vedle svých dočasných dvojnožců. ? Nyní už je to s nimi o moc lepší a přijdou si dokonce i sami pro pohlazení. ? Navzájem se ale naprosto milují a jakmile se jeden druhému ztratí z dohledu, začnou se okamžite hledat. Chtěli bychom pro ně proto najít společný domov. ?❤️?
Jsou zvyklí na děti, pejsky i další kočičky, takže mohou jít do “rozrostlejší” smečky. ??? Můžou být jak v bytě, tak i v domečku se zabezpečenou zahradou. ??
Pokud byste o tyhle dvě černá klubíčka měli zájem, určitě se nám ozvěte. ?


Stella je aktuálně v kočičí kavárně Pelíšek, kde čeká na adopci. Přijďte se na kočičku podívat, pomazlit a třeba si padnete do oka.

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci