Malý princ

Malý princ
26.7.2020 Daniela Řeháková

Jméno: Malý princ

Pohlaví: kocour

Příběh Malého prince

Věk: 3 měsíce (k 22.7.2020)
Zdravotní stav: neočkovaný, nekastrovaný
Povaha: kontaktní

Josefína, Malý princ a Pavučinka, to jsou koťáka, která byla nalezena u silnice na vyvezeném hnoji. Všechna byla ve špatném zdravotním stavu. Když jsme je přijali do péče byla podvyživená, dehydrovaná, měla silný zánět v očích. Pavučinka měla očka tak nateklá, že téměř neviděla. ? Nejhůře na tom byl ale Malý Princ – měl totiž velmi silný zánět dýchacích cest a byl napadený střevními parazity. ? Naštěstí všechna statečně bojovala a nyní můžeme říct, že z nich vyrostly krásné a zdravé malé šelmičky. ??Vzhledem k těžkému začátku, který koťátka potkal, by si zasloužila ty nejlepší možné domovy. ??‍❤️‍?
Jozefínka je ze všech tří nejvíce umazlená a společenská. Začne vrnět hned jak se k ní člověk přiblíží a užívá si každé pohlazení. ? Malý Princ a Pavučinka naopak zprvu člověku nedůvěřují a když se k nim člověk rozejde začíná velká panika a úprk. ? Ale nemyslete si, že by se nenechali pomazlit – moc rádi mají drbání za oušky a na bříšku stejně jako Jozefínka, jen si tohle privilegium člověk musí jednoduše zasloužit. ?
Pro Malého Prince (bílomourovatý) a Pavučinku (trojbarevná) bychom chtěli najít společný domov, protože jsou v dočasné péči pořád spolu. Spolu si hrají, navzájem se myjí a pak společně taky odpočívají. ?

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci