Lemon
25.7.2020 Daniela Řeháková

Jméno: Lemon

Pohlaví: kocour

Příběh Lemona

Věk: 2-3 roky (k 8.7.2020)
Zdravotní stav: kastrovaný, očkovaný
Povaha: kontaktní
Dvou a půl roční Lemonek žil do nedávna venku. Nikdo se o něj nestaral, nikdo ho nekrmil. ? Kocourek si tak prý chodil ulovit housata a jinou drůbež na blízký statek. ? To se majitelům statku nelíbilo (a není se čemu divit) a rozhodli se, že kocoura chytí a utratí. ? Naštěstí se o tom včas dozvěděl starší manželský pár, který se rozhodl, že se kocourka ujme. Vypadalo to tak na příběh se šťastným koncem, ale u manželů se projevila silná alergie na kočky a tak se Lemonek nakonec dostal až k nám. ?
Hned jak jsme kocourkovi otevřeli dveře přepravky v jedné z našich dočasek, začal prozkoumávat nové teritorium a vůbec se nebál. ? Zpočátku měl strach z kocourka naší dočaskářky. Brzy ale pochopil, že mít kočičího kámoše je vlastně fajn a brzy si spolu začali hrát a dovádět. ?I k lidem byl Lemonek zpočátku nedůvěřivý. Postupem času si ale začal i sám chodit pro pohlazení a nakonec se svou dočasnou paničkou spával i v posteli. ? Moc rád taky jí a své dvojnožce vždy doprovází do kuchyně s hladovým výrazem a dlouhosáhlým mňauologem co všechno dobrého by si dal. ?
Lemonek by si rád našel novou smečku, se kterou by mohl být už napořád. ❤️ Má rád ostatní kočičky i děti, které ví, jak se chovat ke zvířátkům. ?? Může jít do bytu, ale i do domečku se zabezpečenou zahradou. ?
Tak pokud chcete do smečky hodného, hravého a mazlivého kočičího parťáka, je Lemonek tím pravým pro vás.


Lemon je aktuálně v kočičí kavárně Pelíšek, kde čeká na adopci. Přijďte se na kocourka podívat, pomazlit a třeba si padnete do oka.

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci