Poppy
26.3.2020 Katka Motyčková

Jméno: Poppy

Pohlaví: kočka

Příběh Poppy

Věk: 3 roky (1.2.2020)
Zdravotní stav: kastrovaná, očkovaná

Poppy se k nám dostala před více než rokem. Do té doby žila venku jako divoká kočka a pravidelně měla koťátka. Toho si však všimla jedna hodná slečna, které nebyl osud kočiček lhostejný a rozhodla se situaci řešit. ?‍?? Postupně odchytávala koťátka a po dlouhém přemlouvání a systematickém ochočování se jí nakonec podařilo odchytit i Poppy. ?

Při veterinárním ošetření se však zjistilo, že Poppy čeká další koťátka. V jedné z našich dočasek tak přivedla na svět pět koťátek, z nichž bohužel tři zemřela. ? Zbylá dvě však brzy našla milující domovy a užívají si zasloužené lásky dvojnožců. Poppy se však osvědčila i jako náhradní máma a loni v létě tak odchovala pět osiřelých koťátek. ?❤️

Moc bychom si přáli, aby se konečně usmálo štěstí i na Poppy a ona mohla najít své doma navždy. ? A jaká že je? Zpočátku velmi plachá. Pravděpodobně si venku nezažila nic moc hezkého a především z mužů má stále strach. ? Od své dočasné paničky se však nechá už pochovat a pomazlit. ?Bude vám skvělým parťákem při sledování televize a pokud tam zrovna nebude nic zajimavého spokojí se i s ptáčky za oknem. ??Je to velmi klidná kočička, která si vyloženě užívá bezpečí a plné misky. Pokud ji dáte šanci, časem si k vám najde cestičku a za trpělivost se vám odvděčí obrovskou dávkou láskyplného předení. ?

Poppy jsou asi 3 roky, je kastrovaná, očkovaná i odčervená. Může být čistě bytová, ale přístupem na zabezpečenou zahradu nepohrdne. Ostatní kočičky jí nevadí, ale může být i jedináčkem.

Tak jestli chcete své dny trávit po boku této chundelaté krásky, určitě se nám ozvěte. ??

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci