Sniffi
11.3.2020 Katka Motyčková

Jméno: Sniffi

Pohlaví: kočka

Sniffiin příběh

Věk: 1,5 roku (1.2.2020)
Zdravotní stav: kastrovaná, očkovaná
Povaha: plachá

Kočička Sniffi se do našeho útulku dostala loni na podzim, když ji náhodní kolemjdoucí našli v křoví jako malé, opuštěné a nemocné koťátko. ? Sniffi se dlouho léčila s rýmou, neustále pšikala a popotahovala nosem. A tak si vysloužila své jméno Sniffi (z anglického sniff = popotahovat nosem). ?

Léčba Sniffi byla náročná, neboť kočička byla plachá a člověku nevěřila. My se přesto nedali a Sniffi se brzy uzdravila. V dočasném domově se Sniffi rychle skamarádila s kočičkou Wildou, se kterou ráda odpočívá na posteli nebo parapetu u okna. ?

Spolu tak tvoří nerozlučné plaché duo, na jejichž vzájemnou lásku by se člověk dokázal dívat celé hodiny. ? Bohužel se nám kočičky doposud nepodařilo udat společně, ale my se nevzdáváme a hledáme dál. ?

Sniffi je přes rok, je zdravá, očkovaná, odčervená, vykastrovaná, FIV/FelV negativní. ? Nejraději tráví čas spaním nebo pozorováním a “lovením” akvarijních rybiček přes sklo. ?? Je zvyklá na psa ? i kočky?, jen vyžaduje čas, aby se na nové členy domácnosti adaptovala. Trvá ji to zhruba 2-3 týdny, kdy občas zasyčí, aby ostatním dala najevo, že si nenechá jen tak něco líbit. ? Pak si ale novými kamarády hraje a odpočívá v jejich blízkosti. ❤️

Sniffi hledáme domov, kde bude mít možnost odpočívat v teplém pelíšku domova a zároveň prozkoumávat okolí domu na zahradě. ?

Sniffi bychom přáli, aby i ona našla zasloužený domov, kde ji nechají žít po svém a přesto ji budou mít rádi, ? podstrčí sem tam pamlsek ? a budou plnit její bříško masíčkem, které tolik miluje. ??

Pokud byste o tuto kočičku měli zájem, ozvěte se. ?

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci

This is a text block. Click the edit button to change this text.