Olaf
16.10.2019 Katka Motyčková
In Nezařazené

Jméno: Olaf

Pohlaví: kocour

Příběh Olafa

Kocoura Olafa našla jedna slečna na procházce v lese. Byl velmi špinavý a vyhublý a bylo tak zjevné, že nikomu nepatří.  Slečna ho tedy vzala k sobě a po dohodě s námi mu poskytla dočasný domov.

Olafa zavezla hned další den na naši veterinu, kde byl ošetřen a byly mu provedeny testy.  Brzy se však jeho stav začal zhoršovat – kocourek byl bez elánu, nechtěl jíst a my jsme se báli, že mohl mít problémy s ledvinami.

Olafa jsme tak minulý týden vzali znovu na vyšetření, ale vzhledem k tomu, že byl u vyšetření velmi hysterický, musela ho paní veterinářka dát pod narkózu. Pak se zjistilo, že ho netrápí ledviny, ale něco úplně jiného. Olaf měl vytržené dva drápky až na kost, což mu způsobovalo velkou bolest. Paní veterinářka ale využila toho, že je kocour v narkóze a drápky mu rovnou spravila. 

Po tomto zákroku byl zpočátku jeho stav velmi vážný a s Olafem to nevypadalo vůbec dobře. Postupem času se to ale zlepšovalo a nyní už je zase veselý a vrátil se mu i jeho apetit.  Brzy tak bude moci začít hledat nový domov, kde už zažije jen samé hezké chvíle.

Olaf může být kocourkem čistě bytovým, ale určitě bude rád i za přístup ven. V dočasném domově má psího i kočičího kamaráda, takže i další čtyřnohé členy v nové smečce uvítá.

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci