Jamie
22.3.2020 Katka Motyčková

Jméno: Jamie

Pohlaví: kocour

Příběh Jamieho

Kocourek byl nalezen před Vánoci v jedné vesnici nedaleko Brna. Nálezci ho začali krmit a vzhledem k tomu, že byl od začátku mazlivý a lidí se vůbec nebál, byli přesvědčeni, že se někomu ztratil a začali tak hledat jeho majitele. ? Přestože obešli všechny domy, nikdo se ke kocourkovi nehlásil a bylo tedy pravděpodobně, že tam Jamieho někdo vyhodil. ? A tak se kocourek dostal k nám do útulku.

Na veterinární prohlídce se ukázalo, že má zánět spojivek a dostával tak antibiotika a kapali jsme mu do očí. ? V jednom očku se mu však brzy udělal vřed, který způsoboval, že kocourkovi očko vůbec nefungovalo. Bohužel nebyla jiná možnost, než očko vytáhnout. ?

I přes tuto vadu na kráse si nejde Jamieho nezamilovat. ? Je totiž strašně hodný a vděčný za každou pozornost člověka. Moc rád si hraje, ale pokud zrovna není nikdo, kdo by se k němu připojil, vystačí si i sám. ??Je ovšem i trochu paličatý – když ho člověk například vezme, že by si ho pochoval, Jamie se neostýchá mňoukáním říct, že takhle to tedy nefunguje. ?

V novém domově by mohl být Jamie jedináčkem, ale společností dalších kočiček rozhodně nepohrdne. ? Zároveň je i ideálním adeptem na post kočky bytové. ?

Pokud byste chtěli jednookého piráta Jamieho přijmout do své smečky, ozvěte se nám. ?

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci