Apolenka
17.3.2020 Katka Motyčková

Jméno: Apolenka

Pohlaví: Kočka


Apolenka je aktuálně v kočičí kavárně Pelíšek, kde čeká na adopci. Přijďte se na kočičku podívat, pomazlit a třeba si padnete do oka.

Příběh Apolenky

Věk: 1, 5 roku (1.2.2020)
Zdravotní stav: kastrovaná, neočkovaná, byla na operaci s vyhřezlým střevem
Povaha: kontaktní

Kočičku na začátku ledna odchytila jedna moc hodná slečna, které nebyla lhostejná zubožená kočička, která se pohybovala v okolí. Sice se jí podařilo najít majitele, ale bylo evidentní, že o ni nemají zájem a co vím, nechovali se k ní vůbec hezky. ?? Se slečnou jsme se tak dohodli, že kočičku přijmeme pod svá křídla a ona nám ji hned po odchytu dovezla přímo na veterinu. Kočička měla vyhřezlé střevo a musela tak být okamžitě operována. Střívko ji bylo mechanicky voperováno zpět. ?‍⚕️

Brzy se však ukázalo, že to nestačí a my ji tak vzali k odborníkovi do Vyškova, kde po konzultaci proběhla znova operace a zároveň i kastrace. Apolenčin stav se každým dnem lepšil a při první kontrole bylo vše v naprostém pořádku. ? Je tedy čas najít Apolence milující domov napořád.

P. S. Nemyslete si, že by u nás nebyla milována – náš Hawking se rozhodl, že je jeho manželka a ukázkově se o ni i přes svůj handicap stará. ?

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci