Wilda
14.8.2019 Katka Motyčková

Jméno: Wilda

Pohlaví: kočka

Příběh Wildy

Wilda byla odchycena se svými sourozenci loni koncem října na kraji Brna. Jejich zdravotní stav byl špatný – zhnisané oči, rýma, žádná imunita. Bohužel dva sourozence se nepodařilo i přes intenzivní léčbu a operace očí zachránit. Přežila jen Wilda a její sestra Sukie, obě plaché a ustrašené kočičky.

Sukie již našla nový domov a tak se Wilda spřáhla s kočičkou Sniffi. V dočasném domově tak nyní tvoří plaché duo.  Bohužel se nám kočičky doposud nepodařilo udat společně, proto jim nyní hledáme domov zvlášť, abychom tak zvýšili jejich šance. Stále ale platí, že mohou jít i společně.

Wilda je zdravá kočička (očkovaná, odčervená,kastravoná,FIV/FelV negativní).  Jediným jejím slabým místem jsou oči, které jí často slzí. Ale vzhledem k tomu, v jakém stavu se k nám dostala, je zázrak, že to s očky dopadlo takto dobře.

Wilda je zhruba jeden rok mladá kočička, která si moc ráda hraje a pozoruje okolní dění z okna nebo balkonu. Určitě by tak v novém domově ocenila přístup ven.  Současně je zhýčkaná postelí, pelíškem a občasnými pamlsky. Miluje masíčko a v jídle není vybíravá.

Dvojnožců se stále ještě trochu leká, za to s ostatními kočkami i pejsky by si v jednom kuse hrála nebo se s nimi mazlila. Při snaze o chycení se utíká schovat do bezpečí pod pohovkou nebo záchůdku a syčí, nicméně neškrábne, nekousne. Jen se snaží dvojnožce ve svém strachu zahnat.

Zaslouží si poklidný domov, kde s ní budou mít trpělivost a budou ji mít rádi takovou jaká je – krásná plachá dáma s velkým srdcem pro ostatní zvířátka.

Adoptovat kočičku

Chcete této kočičce poskytnout nový milující domov? Stačí vyplnit dotazník.

Další kočičky k adopci